familiehytta
Logo

Furutangen 120

Stor, flott hytte med fire soverom og fullverdig hems med tv-stue og to rom. Dels overbygd terrasse og god bodplass.

Byggesett

1 120 100,-

Elektroklar

1 587 000,-

Nøkkelferdig

2 460 000,-

BRA

99,20 m2

Soverom

4 + hems

Innvendig overflatebehandling

110 000,-

Praktisk planløsning

Luftig hems

Terrasse

-

BYA

121,6 m2

T-BRA

107,9 m2

BRA

99,2 m2

Takvinkel

30 grader

Lengde

14,75 m

Bredde

8,85 m

Høyde

5,00 m

Gesims

2,85 m

-

ROMFORDELING

Grunnplan
Stue
Kjøkken med spiseplass
3 soverom
Bad
Innvendig bod
Terrasse

Om hytta
Furutangen 120 er en stor, flott hytte med plass nok til at storfamilien kan ha med venner på helgeturer og ferier. I tillegg til to rom og tv-stue på hemsen, er det fire soverom i første etasje. Stuen og kjøkkenet er hyttas naturlige samlingspunkt for måltider, sofahygge og peiskos. Rommet er lunt og innbydende, med store vinduer og utgang til en dels overbygd terrasse. Videre er det bad med toalett, et kombinert wc/vaskerom, innvendig bod og utvendig, isolert bod – perfekt for turutstyr. 

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré og bad og WC/Teknisk .

Innvendig standard
1. etasje: Entré m/trapp, gang, wc/vaskerom, bad/wc, 4 soverom og stue/kjøkken.
Hems: Loftstue og 2 loftsrom.
Annet: Utebod/teknisk rom. 

Entré og gang: Hytta har et overbygd, praktisk inngangsparti med dør til både isolert utebod og entré. Entreen har plass til garderobeløsning langs den ene veggen, og trapp opp til hemsen langs den andre. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights. Trappen til hemsen leveres ubehandlet som standard. I gangen innenfor leveres gulv med 25 mm heltre furu.

Stue/kjøkken: Stuen og kjøkkenet danner et åpent, lyst allrom med vinduer på tre vegger. Fasaden i front har ekstra store vinduer og utgang til en dels overbygd terrasse. Rommets utforming gjør den enkel å møblere – her kan man samles til måltider og spillkvelder, så vel som sofahygge og peiskos. Gulvet leveres med 25 mm heltre furu, mens vegger og tak kles med panel.

Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning og hvitevarer, samt peisovn. Ovnen plasseres slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Kjøkkeninnredningen monteres i L-form langs to vegger i tilknytning til spiseplassen. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Loftstue/hems: På hemsen er det to hemsrom og en koselig tv-stue med god takhøyde – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

Bad/wc/vaskerom: Hytta har et kombinert wc/vaskerom og et bad, begge med adkomst fra gangen i tilknytning til soverommene. Badet leveres nøkkelferdig med fliser på både vegger og gulv, samt downlights i himling og varmekabler i gulvet. Rommet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett, samt servant med skap, speil og lys.

Wc-rommet leveres nøkkelferdig med flislagt gulv med gulvvarme, samt panel på vegger og i tak. Rommet utstyres med vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. 

Soverom og garderobe: Hytta har fire soverom i første etasje, to med plass til dobbeltseng, ett med plass til familiekøye og ett med plass til enkeltseng, så her kan storfamilien feriere sammen og invitere med venner. Det er godt med lagringsplass, for i tillegg til kott på hemsen og garderobeplass i flere rom, er det både innvendig bod og utvendig, isolert bod. 

Oppvarming 
Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, wc/vaskerom og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, wc/vaskerom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang, bad og hems.
- Utelamper.
- Utekran.

Snakk med en selger

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen

Utforsk flere hyttetyper