familiehytta
Logo

Mjuken 75

En sjarmerende ettplanshytte med god og fornuftig planløsning. Stue og kjøkken har en høy takhimling som gjør at man får et åpent og luftig fellesareal. Med sine tre til fire soverom er det nok av plass til både familie og venner.

Byggesett

859 500,-

Elektroklar

1 230 000,-

Nøkkelferdig

1 865 000,-

BRA

73,40 m2

Soverom

4

Innvendig overflatebehandling

70 000,-

Praktisk planløsning

Høy takhimling i stue/kjøkken

Terrasse

-

BYA

93,9 m2

T-BRA

82 m2

BRA

73,40 m2

Takvinkel

27 grader

Lengde

13,55 m

Bredde

7,5 m

Høyde

4,41 m

Gesims

2,84 m

-

ROMFORDELING

Grunnplan
Stue
Kjøkken med spiseplass
3 soverom
Bad
Innvendig bod
Terrasse

Sammendrag av hyttemodellen

Mjuken 75 er en smart, romslig og funksjonell hytte med alt på ett plan. Hytta har fire soverom, så her er det sengeplasser nok til både familie og venner. Stua og kjøkkenet danner et innbydende allrom – en møteplass for matlaging, måltider, sofahygge og peiskos. Takhøyden i allrommet er flott og gjør at det oppleves enda romsligere enn arealet skulle tilsi. På dager med godt vær, kan man trekke ut på en dels overbygd terrasse. Hytta har både innvendig og utvendig bod.

 

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré.

 

 

Innvendig standard

1. etasje: Entré, gang, bod, 4 soverom, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.
Annet: Utebod/teknisk rom.


Entré/gang: Hytta har et overbygd, koselig inngangsparti med dør til en isolert utebod og dør inn til entré. Entreen har panelkledde overflater og god plass til garderobeløsning langs to vegger. Nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights. Det er åpent videre inn til en gang med 25 mm heltre furugulv.

 

Stue/kjøkken: Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, noe som gir plass til både spisebord og sofahjørne. Stuen/kjøkkenet leveres med 25 mm heltre furugulv, samt panel på vegger og tak. Taket er mønet med god høyde, noe som gir en ekstra luftig og romslig følelse. Videre er det  vinduer på tre vegger og utgang til en dels overbygd terrasse med plass til sittegruppe og grill.

 

Nøkkelferdig leveres hytta med Ikea kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer i form av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Videre leveres det peisovn med stort glassfelt i døren, plassert slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen.

 

Bad/wc/vaskerom: Badet ligger i tilknytning til gangen ved soverommene og har opplegg for vaskemaskin. Nøkkelferdig leveres badet med fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Videre leveres dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med skap, speil og lys.

 

Soverom og garderobe: I denne hytta er det muligheter for mange sengeplasser, det er fire soverom som alle ligger i tilknytning til gang med bad og bod. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, to rom har plass til familiekøye og ett har plass til køyeseng – her er det rom nok til at venner kan bli med på hytteturer. Boden som er inne kan innredes og fungere som garderoberom, mens uteboden kan huse turutstyr og ved.

 

Oppvarming 

Nøkkelferdig hytte leveres med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn i stue/kjøkken.

 

Teknisk

- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.

- Utvendig inntaksskap.

- Innvendig sikringsskap.

- Kontaktpunkt til TV i stue.

- 200 liters varmtvannsbereder.

- Avtrekk fra bad, bod, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.

- Downlights i entré/gang og bad.

- Utelamper.

- Utekran.

  • Snakk med en selger

    Vi svarer på alle dine spørsmål og
    tar deg gjennom prosessen

    Utforsk flere hyttetyper