Gisnadalen, Oppdal

Gisnadalen er et fantastisk naturområde for store og små. Her finner hele familien lett tilgjengelige og spektakulære opplevelser utenfor hyttedøra. Gisnadalen er en gammel sæterdal på grensa mellom Oppdal og Rennebu. På sommerstid byr Gisnadalen på et lett tilgjengelig stinettverk, hvor hele familien kan få boltre seg.

Ramsfjella er et eldorado både for fotturer, løping og stisykling. På kort eller lang oppdagerferd i Barnas Naturverden kan alle i familien oppleve å gå fra “hytte-tilhytte” i et svært godt tilrettelagt område. Eller hvorfor ikke gå på kunstutstilling på Håggåsetra?


På vinterstid er Gisnadalen et flott utgangspunkt for fine skiturer. Her kan du strekke ut i preparerte langrennspor eller gli innover dalen på fjellski med utsikt mot Trollheimen. Skiløypene går helt inn til tomteområdet og videre inn til Oppdal. Beliggenheten gir sikre snøforhold, samtidig som den gir gode solforhold. Ønsker du fart og spenning i alpinbakkene er det kun en kort kjøretur på 20 minutter til Oppdal. Klikk her for å se hvilke hyttemodeller du kan velge i.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med Jim Karlsen på
932 70 803