Logo

Tomteområder og hyttefelt
for alle opplevelser

Vi i Familiehytta og de andre selskapene i Faun Gruppen, har i samarbeid med en rekke utbyggere og tomteområder utarbeidet gode tilbud for tomt og hytte.

Noen ønsker seg kortreist hytte med gode turmuligheter og fiskevann, andre vil ha tilgang til slalombakker og langrennsløyper rett på utsiden av hytta. Hva med ved sjøen, innlandet eller på fjellet . 

I vår tomteportal kan du finne din drømmetomt til din kommende hytte fra Familiehytta.

Svarttjønnlia


Skeikampen har i generasjoner vært et foretrukket sted for rekreasjon for familier på østlandet som verdsetter variert natur, kort reisevei og mulighet for allsidige aktiviteter for hele familien.

Sprenåsgrenda


Området ligger solvendt og lett tilgjengelig på Turufjell i Hallingdal, under 2 timer fra Oslo. Her får du skisporet et stavtak fra hytteveggen, alpinanlegg og høyfjell i umiddelbar nærhet. 

Skeislia familietun


Skeislia Familietun har en sentral beliggenhet på Skeikampen med ski inn/ut langrenn, fem minutters gange til butikker og kafe. Bebyggelse ligger sørvendt med fin utsikt og optimale solforhold. Alpint, golf, tennis, med mer, kun fem minutter unna med bil.

Høgfjell horistont


75 minutter fra Sandvika finner du Høgfjell Horisont på Vikerfjell, 35 romslige hyttetomter med spektakulær utsikt over Sperillen og deler av Ringerike. På Høgfjell Horisont kan du velge mellom populære hyttetyper fra alle Faun Gruppen sine hytteselskaper.

Søtelifjell


Søtelifjell Hyttegrend, som ligger vakkert til inntil nasjonalparken Trillemarka, er en perle for naturelskere og friluftsentusiaster.

Dette idylliske området tilbyr en unik mulighet til å oppleve den storslåtte naturen på nært hold, samtidig som du kan nyte komforten dagens hytteliv byr på.

Furutangen


Furutangen er en sjarmerende hyttegrend som ligger idyllisk til omgitt av frodige skoger.

Denne lille perlen av en hyttegrend har raskt blitt en populær hyttegrend for de som søker en avslappende flukt fra hverdagens travle liv.

Oslia


Oslia ligger idyllisk til ved Nor for Osas's utløp i nordenden på Osensjøen.
Området byr på et mangfold av aktivitetsmuligheter.

Sjørosen


Sjørosen Strand ligger idyllisk til rett ut mot Skagerak og et par kilometer øst for Nevlunghavn. Noen hundre meter fra Ødegårdbukta ligger det nå tre hyttetomter klare for bygging.

Sørlandsleia Tvedestrand


Midt mellom Lyngør og Tvedestrand finner du Sørlandsleia. Et vakkert og solrikt hytteområde som starter der bølgene slutter.

Her kan du oppleve det beste sørlandskysten har å by på, i eget tempo. På Sørlandsleia får du spektakulær utsikt og sol fra morgen til kveld. 

Gautefall


Gautefall er en populær ferie og fritids destinasjon i Drangedal kommune i Telemark. Gautefall egner seg spesielt godt for familier, mye på grunn av det brede aktivitetstilbudet, men ikke minst den korte kjøreveien fra de store byene på Sør- og Østlandet.

Innenfor 2 timers kjøreavstand fra Gautefall kommer man til Kristiansand i sør eller Tønsberg i nord.

Ølsjølitoppen


Hyttefeltet på Ølsjølitoppen er en ny perle på Lenningen i Valdres. Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meter og byr på flotte opplevelser året rundt.

Her har du snøgaranti gjennom hele vinteren, og vernet natur som sikrer at du alltid vil beholde den flotte utsikten og de naturlige omgivelsene.

Lygnalia


Lygna ligger ca 1 time fra Oslo og 45 min fra Gardermoen. Lygnaområdet er, med alle sine aktiviteter og fasiliteter, et yndet reisemål både sommer og vinter.

I sommerhalvåret er det fine turstier, fiskevann, sykkelstier og mulighet for jakt, bær-og soppturer. På vinteren er området snøsikkert med tidlig snø og et flott ski- og friluftsområde med oppkjørte løyper. Sesongen varer til over påske.


Lemonsjøen


På Lemonsjøen har du tilgang til fasiliteter større destinasjoner kan by på: sykkelløyper, oppkjørte skispor og skitrekk. Og i tillegg befinner du deg i midt i Jotunheimen med alle mulighetene det gir! Det beste fra to verdener.

Gautefallheia


Gautefallheia, en helårsdestinasjon med alt du trenger, alpint, stisykling, fiske, turmuligheter, ski, badevann og gode solforhold.

Dombås hyttepark


Dombås Hyttepark har 40 fantastiske hyttetomter med slående utsikt nedover vakre Lesja i retning Bjorli. Hytteparken ligger helt inntil både et flott alpinanlegg og en langrenn- og skiskytterstadion, så her snakker vi ski in - ski out! Ta kontakt for privat tomtevisning.

Fikstjønn II Tuddal


En attraktiv vinterdestinasjon, med mil på mil med skiløyper i vakkert skogsterreng og et fantastisk høgfjell, Gaustaområdet. Ett aktivt løypelag sørger for godt preparere løyper, som er knytt til løypenett på Gaustablikk når det er snø nok over fjellet. 

Gamlestølen


Fra Oslo tar det i underkant av to til tre timer å komme seg til fjells – og rett ut en natur hvor du kan nyte uten at du har andre folk rundt deg på alle kanter.  

Gamlestølen er et gammel seterområde hvor det har vært drift i uminnelige tider.

Store Blefjell


Her får du hytter i eventyrlig landskap på Store Blefjell, levert av Faun Gruppen. Med spennende og variert natur gir mange muligheter for å utfolde seg ute. Ønsker du deg et hytteliv i rolige  omgivelser i et koselig hyttefelt bør du vurdere Store Blefjell. 

Finner du ikke området eller tomta du ønsker deg?

-Ta kontakt med en av våre hyttekonsulenter, så hjelper vi deg med å finne den perfekte destinasjon