Logo

Tilpasninger

Trend eller tradisjon? Ønsker du store panoramavinduer og stående slettpanel, eller smårutete vinduer og villmarkspanel? Kanskje en kombinasjon?

Våre hytter kommer i utførelsen Trend som standard, men med tilvalg på utvendig kledning og vinduer kan uttrykket endres til Tradisjon eller en ønsket kombinasjon.

Trend mot tradisjonTrend mot tradisjon

Farger

Mange ønsker å sette sitt eget preg gjennom farger på sin familiehytte. Som standard leveres ubehandlede overflater innvendig, men vi kan levere fabrikkbehandlet veggpanel og gulv til alle rom i en av våre fargevalører mot et tillegg i pris. Se alternativene i våre visningshytter på Hellerudsletta.

Vi har også tilvalg med dempet sort pakke, hvor man får mørke vinduer, dører og diverse innvendige detaljer - se tilvalgskatalogen.

Kjøkken

Ved nøkkelferdig* hytte følger komplett kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer med i leveransen. Standardløsning for kjøkken er tegnet inn på hver hyttemodell. Spør oss om tilvalg.

Bad

Ved nøkkelferdig* leveranse leveres bad og entré, og i enkelte modeller wc/teknisk, fliser på gulv med varmekabler. Badet har flis på vegg. Vi har et standard utvalg av fliser, eller oppgraderingsmuligheter. Se alternativene i våre visningshytter på Hellerudsletta og i tilvalgskatalog.