familiehytta
Logo

Furutangen 100

Flott familiehytte med god plass, dels overbygd terrasse og stor, fullverdig hems. 

Byggesett

1 063 300,-

Elektroklar

1 511 000,-

Nøkkelferdig

2 300 000,-

BRA

91,80 m2

Soverom

3 + hems

Innvendig overflatebehandling

100 000,-

Praktisk planløsning

Luftig loft

Terrasse

-

BYA

113,5 m2

T-BRA

100,5 m2

BRA

91,8 m2

Takvinkel

30 grader

Lengde

13,55 m

Bredde

8,85 m

Høyde

5,00 m

Gesims

2,85 m

-

ROMFORDELING

Grunnplan
Stue
Kjøkken med spiseplass
3 soverom
Bad
Innvendig bod
Terrasse

Om hytta
Furutangen 100 er en fin hytte med romslig og funksjonell planløsning – her er det plass til mange. Hytta har en praktisk hems med god takhøyde, to rom og en koselig tv-stue, et potensielt fristed for ungdom og barn.  

Stuen og kjøkkenet er et naturlig samlingspunkt for hele familien, til matlaging, måltider, sofahygge og peiskos. På fine dager kan man trekke ut på en dels overbygd terrasse. Det er godt med lagringsplass med både innvendig og utvendig, isolert bod.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv i bad, samt gulvvarme i entré og bad.

Innvendig standard
1. etasje: Entré m/trapp, gang, 3 soverom, bod, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.
Hems: Loftstue og 2 loftsrom.
Annet: Utebod/teknisk rom.

Entré og gang: Hytta har et overbygd, praktisk inngangsparti med dør inn i hytta og dør til en isolert utebod. Entreen har trapp opp til hemsen langs den ene veggen og plass til stor garderobeløsning langs den andre. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights i utvalgte rom. Trappe til hems Gangen innenfor har gulv med 25 mm heltre furu, lik øvrige oppholdsrom.

Stue/kjøkken: Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og danner et lunt, romslig allrom med mye dagslys fra vinduer på tre vegger. Gulvet leveres med 25 mm heltre furu, mens vegger og tak kles med panel. Rommets utforming gjør den enkelt å møblere – her kan man samles til måltider og spillkvelder, så vel som sofahygge. Det er også utgang til en stor, dels overbygd terrasse, med god plass til sittegruppe og grill.

Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning og hvitevarer, samt peisovn fra Nordpeis, type Duo 5 DV. Ovnen plasseres slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Kjøkkeninnredningen monteres i L-form langs to vegger. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Loftstue/hems: På hemsen er det to hemsrom og en koselig tv-stue med god takhøyde – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights. 

Bad/wc/vaskerom: Badet har adkomst fra gangen ved soverommene, rett over entreen. Nøkkelferdig leveres badet med delikate fliser på gulv og vegger, varme i gulvet og downlights i himling. Rommet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden.

Soverom og garderobe: I denne hytta er det god plass til mange. Her er tre soverom i første etasje. To av soverommene er store med plass til dobbeltseng og mere til. Det minste soverommet er lagt opp for enkeltseng. Av lagringsplass har hytta kott på hemsen, en fin bod ved soverommene og en isolert utebod ved inngangspartiet.

Oppvarming 
Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, bod, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang, bad og hems.
- Utelamper.
- Utekran.

Snakk med en selger

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen

Utforsk flere hyttetyper