Logo

Furutangen 70

Furutangen 70 er en praktisk hytte med dels overbygd terrasse. Hytta er tilrettelagt for flere generasjoner med to soverom i første etasje, samt ekstra rom og tv-stue på hemsen.

Hemsen har god takhøyde og byr på mye tumleplass for både store og små.

Nøkkelferdig

1.990.000,-

Elektroklar

1.258.000,-

Byggesett

889.500,-

Om hytta


Stua og kjøkkenet ligger i åpen, sosial løsning og har gode vindusflater som gir mye dagslys – her kan man samles til måltider, spillkvelder og sofahygge, eller trekke ut på terrassen på fine dager.

Turutstyr kan ryddes unna i en isolert utebod ved inngangspartiet.

Snakk med en
hyttekonsulent i dag.

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen fra A til Å.

Teknisk info


Grunnplan
Entré
Gang
Stue/kjøkken
2 soverom
Bad/WC
Utvendig bod
Terrasse

Hems
2 hemsrom

BYA: 83,6 m2
T-BRA: 73,3 m2
BRA: 65,1 m2

Lengde: 9,95 m
Bredde: 8,85 m
Høyde: 5 m

Takvinkel: 30 grader
Gesims: 2,85 m

Rombeskrivelse


Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som  er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak.

Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv i bad, samt gulvvarme i entré og bad.

 • Innvendig standard

  1. etasje
  Entré m/trapp
  Gang
  2 soverom
  Bad/wc/vaskerom
  Stue/kjøkken.

  Hems
  Loftstue og loftsrom

  Annet
  Utebod/teknisk rom

  Entré/gang
  Hytta har et overbygd, praktisk inngangsparti med dør til både isolert utebod og entré. Entreen har veggplass til garderobeløsning og trapp opp til hemsen. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights i utvalgte rom. En praktisk trapp gir adgang til hemsrommene.

  Stue/kjøkken
  Stuen og kjøkkenet utgjør mer enn halve arealet av første etasje og har en fin utforming som gjør den enkel å møblere med langbord og sofagruppe. Gulvet leveres med 25 mm heltre furu, mens vegger og tak kles med panel. Rommet har vinduer mot tre retninger og utgang til en dels overbygd terrasse med god plass til møblement og grill. 

  Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning og hvitevarer, samt peisovn fra Nordpeis, type Duo 5 DV. Ovnen plasseres slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Kjøkkeninnredningen, monteres i L-form langs to vegger. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. 

  Hems/loftstue
  Hemsen byr på stueløsning – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning, pluss to flotte hemsrom. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet ligger ved soverommene, og leveres nøkkelferdig med delikate fliser på gulv og vegger. Det er selvfølgelig varme i gulvet og downlights i himling. Badet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden.

  Soverom og garderobe
  Hytta har to fine soverom med garderobenisje. I ett av rommene er det god plass til dobbeltseng, mens det andre fint kan møbleres med familiekøye. Av lagringsplass har hytta kott på hemsen og en isolert utebod ved inngangspartiet.

  Oppvarming
  Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn,  i stue/kjøkken.

   Teknisk
  - Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
  - Utvendig inntaksskap.
  - Innvendig sikringsskap.
  - Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
  - 200 liters varmtvannsbereder.
  - Avtrekk fra bad, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
  - Downlights i entré/gang, bad og hems.
  - Utelamper. - Utekran.Bestill katalog

Last ned katalogen digitalt eller få tilsendt hjem i posten! 

Logo

Utforsk flere hyttetyper