familiehytta
Logo

Furutangen 75

Lun, koselig hytte med god plass og dels overbygd terrasse. Hems med god takhøyde, stue og to rom. 


Byggesett

933 300,-

Elektroklar

1 316 000,-

Nøkkelferdig

2 050 000,-

Soverom

2 + hems

BRA

73,40 m2

Innvendig overflatebehandling

80 000,-

Praktisk planløsning

Luftig hems

Terrasse

BYA

92,80 m2

T-BRA

81,20 m2

BRA

73,40 m2

Takvinkel

30 grader

Lengde

11,15 m

Bredde

8,85 m

Høyde

5,00 m

Gesims

2,85 m

ROMFORDELING

Grunnplan
Stue
Kjøkken med spiseplass
2 soverom
Bad
Gang/entré
Terrasse
Utvendig bod

Hems
3 hemsrom

Om hytta
Furutangen 75 er en koselig hytte med funksjonell rominndeling over ett plan og hems. Hemsen har god takhøyde og mye ekstra plass med tv-stue og to rom. På hovedplan er det to soverom med garderobenisje, bad med opplegg til vaskemaskin, og et åpent, sosialt allrom med stue og kjøkken i ett. Her er det plass til å samles rundt spisebordet eller i sofakroken. På fine dager kan man trekke ut på en dels overbygd terrasse.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv i bad, samt gulvvarme i entré og bad. 

Innvendig standard
1. etasje: Entré m/trapp, gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.
Hems: Loftstue og 2 loftsrom.
Annet: Utebod/teknisk rom.

Entré og gang: Hytta har et overbygd, praktisk inngangsparti med dør til både isolert utebod og entré. Entreen har plass til garderobeløsning langs den ene veggen, og trapp opp til hemsen langs den andre. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights og hemstrapp.

Stue/kjøkken: Stuen og kjøkkenet danner et åpent, lyst allrom med vinduer på tre vegger. Fasaden i front har ekstra store vinduer og utgang til en dels overbygd terrasse. Rommets utforming gjør den enkel å møblere – her kan man samles til måltider og spillkvelder, så vel som sofahygge. Gulvet leveres med 25 mm heltre furu, mens vegger og tak kles med panel.

Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning og hvitevarer, samt peisovn fra Nordpeis, type Duo 5 DV. Ovnen plasseres slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea og monteres i L-form langs to vegger i tilknytning til spiseplassen. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Hems/loftstue: På hemsen er det en koselig tv-stue med god takhøyde – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

Bad/wc/vaskerom: Badet ligger ved soverommene i første etasje, har god størrelse og elektrisk avtrekk. Nøkkelferdig leveres badet med delikate fliser på gulv og vegger, varme i gulvet og downlights i himling. Badet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden. 

Soverom og garderobe: Hytta har to fine soverom, hvor ett har plass til dobbeltseng og det andre en familiekøye. Begge rom har plass til garderobeskap i en nisje. På hemsen er det ytterligere to koselig rom som kan gi ekstra sengeplasser. Av lagringsplass har hytta kott på hemsen og en isolert utebod ved inngangspartiet.

Oppvarming 
Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken. 

Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang, bad og hems.
- Utelamper.
- Utekran.


Snakk med en hyttekonsulent

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen

Utforsk flere hyttetyper