familiehytta
Logo

Furutangen 85

Fin, romslig familiehytte med fullverdig hems og stor, dels overbygd terrasse.

Byggesett

958 700,-

Elektroklar

1 385 000,-

Nøkkelferdig

2 150 000,-

BRA

82,60 m2

Soverom

2 + hems

Innvendig overflatebehandling

90 000,-

Praktisk planløsning

Luftig hems

Terrasse

BYA

103,60 m2

T-BRA

91,30 m2

BRA

82,60 m2

Takvinkel

30 grader

Lengde

12,35 m

Bredde

8,85 m

Høyde

5,00 m

Gesims

2,85 m

ROMFORDELING

Grunnplan
Stue
Kjøkken med spiseplass
2 soverom
Bad
Inv.bod
Gang/entré
Terrasse
Utvendig bod

Hems
3 hemsrom

For 3D visning av hytta- fra  vår visningshytte på Turufjell 

Om hytta
Furutangen 85 er et godt valg for deg som ønsker å invitere med gjester på helgeturer og ferier. Hytta har funksjonelle rom over to innholdsrike plan, hvor den ene etasjen er en fullverdig hemsløsning med god takhøyde, tv-stue og to rom. Videre har hytta to gode soverom, bad med opplegg for vaskemaskin og et romslig allrom med stue og kjøkken i åpen løsning. Det er både innvendig og utvendig bod, samt god plass til garderobeløsning i flere rom.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv i bad, samt gulvvarme i entré og bad.

Innvendig standard
1. etasje: Entré m/trapp, gang, bod, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.
Hems/loft: Loftstue og 2 loftsrom.

Annet: Utebod/teknisk rom. 

Entré og gang: Hytta har et overbygd, praktisk inngangsparti med dør til både isolert utebod og entré. Entreen har trapp opp til hemsen langs den ene veggen og plass til stor garderobeløsning langs den andre. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights. Trappen til hemsen leveres ubehandlet som standard. Gangen innefor har gulv med 25 mm heltre furu, lik øvrige oppholdsrom. 

Stue/kjøkken: Stuen og kjøkkenet danner et åpent, lyst allrom med vinduer på tre vegger. Fasaden i front har ekstra store vinduer og utgang til en dels overbygd terrasse med god plass til sittegruppe og grill. Stuen er romslig og har naturlig sone for sofagruppe og sone for spisestue ved kjøkkenet. Gulvet leveres med 25 mm heltre furu, mens vegger og tak kles med panel.

Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning og hvitevarer, samt peisovn fra Nordpeis, type Duo 5 DV. Ovnen plasseres slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea og monteres i L-form langs to vegger. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Hems/loftstue: På hemsen er det to fine hemsrom og en koselig tv-stue med god takhøyde – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

Bad/wc/vaskerom: Badet har adkomst fra gangen ved soverommene, rett over entreen. Nøkkelferdig leveres badet med delikate fliser på gulv og vegger, varme i gulvet og downlights i himling. Rommets utforming gir en fin dusjnisje lengst bak i rommet, og ellers er det vegghengt toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden.

Soverom og garderobe: Hytta har god plass til mange, med to fine soverom i første etasje. Soverommene har garderobenisjer. Ett av rommene har plass til dobbeltseng, og det andre familiekøye. Av lagringsplass har hytta kott på hemsen, en bod i tilknytning til gangen i første etasje og en isolert utebod ved inngangspartiet. 

Oppvarming 
Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, bod, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang, bad og hems.
- Utelamper.
- Utekran.


Snakk med en hyttekonsulent

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen

Utforsk flere hyttetyper