Logo

Mer 40

Smart og kompakt hytte som gir en perfekt start på hyttedrømmen. Flere muligheter for tilvalg gjør at du får den hytta som passer deg.

Nøkkelferdig

1.429.000,-

Elektroklar

870.000,-

Byggesett

592.900,-

Om hytta


Mer er en kompakt, smart hytte som har utvidet potensial. Loftet leveres uinnredet, men ferdig gulv, så med litt egeninnsats kan du å få enda mer hytte for pengene. En hytte som dette er en perfekt start på hyttedrømmen.

Hytta har en lun, koselig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terreng. Videre har hytta soverom, bad og entré med tilliggende bod.

Snakk med en
hyttekonsulent i dag.

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen fra A til Å.

Teknisk info


Grunnplan
Entré
Stue/kjøkken
1 soverom
Bad/WC
Innvendig bod

Hems
Ta kontakt med hyttekonsuelt for
tilvalgsmuligheter for innredet loft.

BYA: 48,5 m2
T-BRA: 40,4 m2
BRA: 40,4 m2

Lengde: 7,35 m
Bredde: 6,35 m
Høyde: 5,00 m

Takvinkel: 30 grader
Gesims: 2,85 m

Rombeskrivelse


Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagt og innredet bad, samt gulvvarme i entré og bad. Takluke til loft med nedfellbar trapp kan byttes ut med vanlig loftstrapp om man velger leveranse med innredet loft.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend, som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak.

Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv i bad, samt gulvvarme i entré og bad.

 • Innvendig standard

  1. etasje

  Entré, bod
  Bad/wc/vaskerom
  Soverom
  Stue/kjøkken.

  Loft
  Uinnredet, med gulv lagt på loftsrom.

  Entré: Hytta har et inntrukket inngangsparti med terrasse i front. Entreen leveres nøkkelferdig med flislagt gulv og gulvvarme, og har åpen løsning inn mot stue/kjøkken. Fra entreen er det også dør til en praktisk bod, samt soverom og bad. Vegger og tak kles med liggende furu skyggepanel. 

  Ytterdøren er fra Harmonie og standardleveransen «Trend» har hvit, glatt dør med tre små vinduer og dørhåndtak i stål. «Tradisjon» har hvit ytterdør med fiskebensmønster, skråstilt vindu og dørvrider i stål. Innvendige dører er formpresset med 3-speil og sorte dørhåndtak. 

  Stue/kjøkken: Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, slik at det blir plass til både spisebord og sofa. Gulvet er solid furugulv i type børstet, mens vegger og tak har liggende furu skyggepanel. Rommet har vindu mot to retninger og terrassedør ut til terreng. 

  Nøkkelferdig leveres hytta med en stilig kjøkkeninnredning. Hvitevarene er integrert og består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, ventilator og kjøl/frys. Videre leveres det peisovn med stort glassfelt i døren.  Ovnen plasseres i sofasonen slik at flammebildet også kan nytes fra spisebordet. 

  Loft: Hytta leveres med uinnredet loft, men med ferdiglagt furugulv.

  Bad/wc/vaskerom: Badet har inngang fra entreen, rett overfor soverommet. Nøkkelferdig leveres badet komplett med vegghengt toalett, servantinnredning, dusjhjørne, flislagte overflater, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.  

  Soverom og garderobe: Hytta har ett soverom som har plass til både dobbeltseng og klesskap. Soverommet har adkomst fra entreen og har samme type furugulv og panelkledning som stuen.

  Oppvarming 
  Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i stue/kjøkken og soverom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn i  stue/kjøkken,

  Teknisk
  - Elektro følger NEK400 normen.
  - Inntaksskap for målerute.
  - Innvendig sikringsskap med automatsikringer.
  - Skjult anlegg med stikkontakter og brytere.
  - Kontaktpunkt til TV i første etasje. 
  - 200 liters varmtvannsbereder i bod.
  - Det er luftespalter i alle vinduer.
  - Avtrekk fra bad, bod/teknisk rom og kjøkkenventilator.Bestill katalog

Last ned katalogen digitalt eller få tilsendt hjem i posten! 

Logo

Utforsk flere hyttetyper