Logo

Mjuken 65

En sjarmerende ettplanshytte med god og fornuftig planløsning. Stue og kjøkken har en høy takhimling som gjør at man får et åpent og luftig fellesareal.

Med sine tre soverom er det nok av plass til både familie og venner.

Nøkkelferdig

1.695.000,-

Elektroklar

1.086.000,-

Byggesett

755.400,-

Om hytta


Mjuken 65 er en sjarmerende hytte med alt på ett plan. Hytta har en fornuftig og godt arealutnyttet planløsning med tre soverom, bad, bod og stue/kjøkken.

Takhøyden i stue/kjøkken er flott og gjør at rommet oppleves enda romsligere enn arealet skulle tilsi. Gode vindusflater gir mye dagslys, og på fine dager kan man trekke ut på en dels overbygd terrasse. 

Snakk med en
hyttekonsulent i dag.

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen fra A til Å.

Teknisk info


Grunnplan
Entré
Gang
Stue/kjøkken
3 soverom
Bad/WC
Terrasse

BYA: 76,5 m2
T-BRA: 65,7 m2
BRA: 62,6 m2

Lengde: 12,35 m
Bredde: 6 m
Høyde: 4,41 m

Takvinkel: 27 grader
Gesims: 2,84 m

Rombeskrivelse


Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak.

Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré og bad.

 • Innvendig standard

  1. etasje

  Entré/gang
  Bod/teknisk rom
  3 soverom
  Bad/wc/vaskerom
  Stue/kjøkken

  Entré/gang
  Hytta har et inntrukket inngangsparti med platting i forkant. Ytterdøren er hvit og fører inn til en praktisk entré med tilliggende bod. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights. Det er åpent videre inn til en gang med med 25 mm heltre furugulv. I tilknytning til entreen er det bod.

  Stue/kjøkken
  Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, noe som gir plass til både spisebord og sofahjørne. Stuen/kjøkkenet leveres med 25 mm heltre furugulv, samt panel på vegger og tak. Taket er konstruert med åpen himling, med god høyde, noe som gir en ekstra luftig og romslig følelse. Videre er det vinduer på tre vegger og utgang til en dels overbygd terrasse med plass til sittegruppe og grill. 

  Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer i form av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Videre leveres det peisovn med stort glassfelt i døren, plassert slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet ligger i tilknytning til gangen ved soverommene og har opplegg for vaskemaskin. Nøkkelferdig leveres badet med fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Videre leveres dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med skap, speil og lys. 

  Soverom og garderobe
  Hytta har tre soverom som til sammen gir mange sengeplasser. Det er plass til dobbeltseng i ett av rommene, familiekøye i et annet og køyeseng i det tredje. I de to største rommene er det plass til garderobeskap, mens det minste egner seg best for kommode og knagger.

  Oppvarming
  Nøkkelferdig hytte leveres med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn i stue/kjøkken.

  Teknisk
  Skjult elanlegg etter NEK400 normen. - Utvendig inntaksskap. - Innvendig sikringsskap. - Kontaktpunkt til TV i stue. - 200 liters varmtvannsbereder. - Avtrekk fra bad, bod/teknisk rom og kjøkkenventilator. - Downlights i entré/gang og bad. - Utelamper. - Utekran.

Logo

Utforsk flere hyttetyper