familiehytta
Logo

Rondablikk 100

Flott, romslig familiehytte med nydelig stue/kjøkken, tre soverom, bad og vaskerom/wc. Hems med tv-stue og to rom. 


Byggesett

1 092 900,-

Elektroklar

1 568 000,-

Nøkkelferdig

2 460 000,-

BRA

101,40 m2

Soverom

3 + hems

Innvendig overflatebehandling

105 000,-

Praktisk planløsning

Luftig hems

Terrasse

BYA

119,70 m2

T-BRA

105,80 m2

BRA

101,40 m2

Takvinkel

30 grader

Lengde

12,35 m

Bredde

11,90 m

Høyde

5,00 m

Gesims

2,85 m

ROMFORDELING

Grunnplan
Stue
Kjøkken med spiseplass
3 soverom
Bad
Wc/teknisk
Entrè
Terrasse
Utvendig bod

Hems
3 hemsrom

Om hytta
Rondablikk 100 er en av de største og mest innholdsrike hyttene i sortimentet – en flott hytte hvor venner og storfamilien kan nyte helgeturer og ferier sammen. Stua og kjøkkenet danner et åpent, nydelig rom for matlaging, måltider og sofahygge. Flotte vindusløsninger og mønet tak gir en ekstra luftig følelse. Man kan også trekke ut på terrassen fra stuen.

Hytta har soveplasser til mange, med tre soverom i første etasje og flere rom på hemsen. Hemsen har også tv-stue. Videre er det wc/vaskerom i tilknytning til entreen og et stort bad ved soverommene. Utstyr kan lagres i en utvendig, isolert bod ved inngangspartiet.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré wc/vaskerom og bad.

Innvendig standard
1. etasje: Entré/gang, wc/vaskerom, bad/wc, 3 soverom og stue/kjøkken.
Hems: Loftstue og 2 loftsrom.
Annet: Utebod/teknisk rom.

Entré og gang: Allerede i entreen får man et inntrykk av hyttas romslige utforming. Entreen har nisje med plass til garderobeløsning, og ellers plass til knagger og annet entrémøblement. Det er direkte inngang til wc/vaskerom, trapp opp til hemsen og åpning mot stuas utbygg i front som har store vinduer. 

Entreen fortsetter over i en gang mot soverommene og badet. Nøkkelferdig leveres entreen/gangen med gulvfliser, gulvvarme og downlights, samt hemstrapp som standard. 

Stue/kjøkken: Stua og kjøkkenet er et åpent allrom, hvor alle kan samles til måltider og sofahygge. Allrommet har panelkledde vegger og tak, og gulv i 25 mm heltre furu. Stua har utbygg med åpen himling og store vindusflater som gir gode lysforhold og en herlig romfølelse. Fra denne delen av rommet er det også utgang til stor, kvadratisk markterrasse – perfekt for grilling og avslapping i solveggen.

Videre leveres hytta nøkkelferdig med moderne peisovn fra Nordpeis i stua, type Duo 5 DV. 

Nøkkelferdig leveres også allrommet med kjøkkeninnredning med god oppbevaringsplass, fine arbeidsflater og integrerte hvitevarer. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Innredningen monteres i L-form langs to vegger, i nær tilknytning til spiseplassen.

Loftstue/hems: Hemsen byr på to hemsrom og en ekstra stueløsning – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv med 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

Bad/wc/vaskerom: Hytta har et kombinert wc/vaskerom ved entreen og et bad i tilknytning til soverommene. Badet leveres nøkkelferdig med fliser på både vegger og gulv, samt downlights i himling og varmekabler i gulvet. Rommet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med skap, speil og lys.

Wc/ vaskerom-rommet leveres nøkkelferdig med flislagt gulv med gulvvarme, samt panel på vegger og i tak. Rommet utstyres med vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. 

Soverom og garderobe: I første etasje har hytta en gang med dør inn til tre soverom og et bad. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, og de andre har plass til familiekøyer. Alle soverommene har plass til klesskap eller kommode, og det er ytterligere oppbevaringsplass i kott på hemsen og i uteboden ved inngangspartiet.

Oppvarming 
Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, wc/vaskerom og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

 Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, wc-rom, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang, bad og hems.
- Utelamper.
- Utekran.


Snakk med en hyttekonsulent

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen

Utforsk flere hyttetyper