Logo

Rondablikk 120

Straks du ankommer entréen rettes blikket øyeblikkelig mot vinkelutbygget i front som gavmildt slipper naturen og lyset inn gjennom sjenerøse vindusflater.

Med sitt romslige areal står hytta klar til å imøtekomme storfamiliens venner og bekjente med åpne armer. Hyttas arkitektur byr på gode, skjermede uterom.

Nøkkelferdig

2.710.000,-

Elektroklar

1.731.000,-

Byggesett

1.194.000,-

Om hytta


Rondablikk 120 er stor og innbydende med god planløsning.
Her kan storfamilien samles med venner, både til helgeturer og ferier.

Hyttas arkitektur byr dessuten på gode, skjermede uterom.
Allerede i entreen får man en smakebit på hyttas fine løsninger,
hvor blikket naturlig trekkes mot stuas utbygg i front,
med sjenerøse vindusflater som slipper naturen og dagslyset inn.

Snakk med en
hyttekonsulent i dag.

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen fra A til Å.

Teknisk info


Grunnplan
Entré
Stue/kjøkken
3 soverom
WC/Teknisk
Bad/WC
Innvendig bod
Terrasse

Hems
3 hemsrom

BYA: 139,5 m2
T-BRA: 124,2 m2
BRA: 118,9 m2

Lengde: 14,75 m
Bredde: 11,9 m
Høyde: 5,00 m

Takvinkel: 30 grader
Gesims: 2,85 m

Rombeskrivelse


I tillegg til to rom og tv-stue på hemsen, er det tre soverom i første etasje. Hovedsoverommet har tilliggende bod/garderoberom. Videre har hytta både bad og wc/vaskerom, og en isolert utebod ved inngangspartiet, perfekt for turutstyr.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak.

Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré wc/vaskerom og bad.

 • Innvendig standard

  1. etasje
  Entré/gang
  WC/vaskerom
  Bad/WC
  3 soverom
  Garderoberom
  Stue/kjøkken

  Hems
  Loftstue og 2 loftsrom.

  Annet
  Utebod/teknisk rom

  Entré og gang
  Allerede i entreen får man et inntrykk av hyttas romslige utforming. Entreen har nisje med plass til garderobeløsning, og ellers plass til knagger og annet entrémøblement. Det er direkte inngang til wc/vaskerom, trapp opp til hemsen og åpning mot stuas utbygg i front som har store vinduer. 

  Entreen fortsetter over i en gang mot soverommene og badet. Nøkkelferdig leveres entreen/gangen med gulvfliser, gulvvarme og downlights, samt ubehandlet trapp som standard.

  Stue/kjøkken
  Stua og kjøkkenet danner sammen et åpent, stort allrom, hvor alle kan samles til måltider og sofahygge. Allrommet har panelkledde vegger og tak, og gulv i 25 mm heltre furu. Stua har utbygg med åpen himling og store vindusflater som gir gode lysforhold og en herlig romfølelse. Fra denne delen av rommet er det også utgang til en stor, kvadratisk markterrasse – perfekt for grilling og avslapping i solveggen.

  Videre leveres hytta nøkkelferdig med moderne peisovn fra Nordpeis i stua, type Duo 5 DV, plassert slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen. 

  Nøkkelferdig leveres også allrommet med kjøkkeninnredning, med mye oppbevaringsplass, fine arbeidsflater og integrerte hvitevarer. Her er det god plass til at flere kan lage mat sammen. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Innredningen monteres i L-form langs to vegger, i nær tilknytning til spiseplassen.

  Loftstue/hems
  Hemsen byr på to hemsrom og en ekstra stueløsning – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

  Bad/WC/vaskerom
  Hytta har et kombinert WC/vaskerom ved entreen, og et bad i tilknytning til soverommene. Badet er romslig, og leveres nøkkelferdig med fliser på både vegger og gulv, samt downlights i himling og varmekabler i gulv. Rommet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med skap, speil og lys.

  WC-rommet har også god størrelse og leveres nøkkelferdig med flislagt gulv, gulvvarme, samt panel på vegger og i tak. Rommet utstyres med vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom og garderobe
  I første etasje ligger hyttas tre soverom og bad i tilknytning til en gang. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og ekstra luksus med tilliggende garderoberom/bod. I de andre soverommene er det plass til familiekøyer.

  Her er det soveplasser nok til storfamilien med venner. Alle soverommene har plass til klesskap eller kommode, og det er oppbevaringsplass i kott på hemsen og i uteboden ved inngangspartiet.

  Oppvarming
  Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, wc/vaskerom og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

  Teknisk
  - Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
  - Utvendig inntaksskap.
  - Innvendig sikringsskap.
  - Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
  - 200 liters varmtvannsbereder.
  - Avtrekk fra bad, wc-rom, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
  - Downlights i entré/gang, bad og hems.
  - Utelamper.
  - Utekran.

   

Logo

Utforsk flere hyttetyper