familiehytta
Logo

Rondablikk 85

Koselig hytte med hems og stor markterrasse. Tre soverom og to ekstra rom på hemsen.

Byggesett

1 023 300,-

Elektroklar

1 471 000,-

Nøkkelferdig

2 250 000,-

BRA

83,80 m2

Soverom

3 + hems

Innvendig overflatebehandling

90 000,-

Praktisk planløsning

Luftig loft 

Terrasse

BYA

100,80 m2

T-BRA

88,30 m2

BRA

83,80 m2

Takvinkel

30 grader

Lengde

9,95 m

Bredde

11,90 m

Høyde

5,00 m

Gesims

2,85 m

ROMFORDELING

Grunnplan
Stue
Kjøkken med spiseplass
3 soverom
Bad
Gang/entré
Terrasse
Utvendig bod

Innredet hems
3 hemsrom

Om hytta
Rondablikk 85 er en kompakt hytte med hems, som oppfattes både romslig og luftig. Stua og kjøkkenet danner et hyggelig allrom med åpen himling i stueutstikket og gode vindusflater som gir godt dagslys. Her kan man samles til måltider, spillkvelder og sofahygge, eller trekke ut på terrassen på fine dager. Med tre soverom i første etasje, samt hems med stue og to ekstra rom, er det god plass til mange. En utebod ved inngangspartiet gir plass til turutstyret. 

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré og bad

Innvendig standard
1. etasje: Entré m/trapp, bad/wc/gang, 3 soverom og stue/kjøkken.
Hems: Loftstue og 2 loftsrom.
Annet: Utebod/teknisk rom.

Entré: Hytta har et overbygd inngangsparti med to hvite dører. Den ene fører inn til uteboden og den andre inn til en fin entré med åpning mot stua, dør inn til badet og trapp opp til hemsen. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights. Trapp til hems.

Stue/kjøkken: Stua og kjøkkenet er et åpent allrom, hvor alle kan samles til måltider og sofahygge. I én del av stua er åpen himling og store vindusflater som gir gode lysforhold og en herlig romfølelse. Fra denne delen av rommet er det også utgang til stor, kvadratisk markterrasse – perfekt for grilling og avslapping i solveggen.

Videre leveres hytta nøkkelferdig med moderne peisovn fra Nordpeis i stua, type Duo 5 DV, plassert slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen.

Nøkkelferdig leveres det kjøkkeninnredning med alle hvitevarer integrert, klar til å tas i bruk. Innredningen monteres i L-form langs to vegger, i nær tilknytning til spiseplassen, med gode skapløsninger og fine arbeidsflater. Allrommet har panelkledde vegger og tak, og gulv med 25 mm heltre furu.

Loftstue/hems: Hemsen byr på to hemsrom og en stueløsning– et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

Bad/wc: Badet ligger i tilknytning til entreen, og leveres nøkkelferdig med delikate fliser på gulv og vegger. Det er selvfølgelig varme i gulvet og downlights i himling. Badet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden.

Soverom og garderobe: I første etasje har hytta tre soverom som alle har adkomst fra samme gang. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, og de andre har plass til familiekøyer. To av soverommene har en fin nisje med plass til klesskap eller kommode. Det er ytterligere oppbevaringsplass i kott på hemsen og i utebod ved inngangspartiet.

Oppvarming 
Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, bod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang, bad og hems.
- Utelamper.
- Utekran.


Snakk med en hyttekonsulent

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen

Utforsk flere hyttetyper