Logo

Rondablikk 85

Koselig hytte med hems og stor markterrasse. Tre soverom og to ekstra rom på hemsen.

Nøkkelferdig

2.300.000,-

Elektroklar

1.511.000,-

Byggesett

1.063.300,-

Om hytta


Rondablikk 85 er en kompakt hytte med hems, som oppfattes både romslig og luftig. Stua og kjøkkenet danner et hyggelig allrom med åpen himling i stueutstikket og gode vindusflater som gir godt dagslys.

Her kan man samles til måltider, spillkvelder og sofahygge, eller trekke ut på terrassen på fine dager. Med tre soverom i første etasje, samt hems med stue og to ekstra rom, er det god plass til mange. En utebod ved inngangspartiet gir plass til turutstyret. 

Snakk med en
hyttekonsulent i dag.

Vi svarer på alle dine spørsmål og
tar deg gjennom prosessen fra A til Å.

Teknisk info


Grunnplan
Entré
Gang
Stue/kjøkken
3 soverom
Bad/WC
Utvendig bod
Terrasse

Hems
3 hemsrom

BYA: 100,8 m2
T-BRA: 88,3 m2
BRA: 83,8 m2

Lengde: 9,95 m
Bredde: 11,9 m
Høyde: 5 m

Takvinkel: 30 grader
Gesims: 2,85 m

Rombeskrivelse


Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak

Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak.

Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré og bad

 • Innvendig standard

  1. etasje
  Entré m/trapp
  Bad/wc/gang
  3 soverom
  Stue/kjøkken

  Hems
  Loftstue og 2 loftsrom

  Annet
  Utebod/teknisk rom

  Entré
  Hytta har et overbygd inngangsparti med to hvite dører. Den ene fører inn til uteboden og den andre inn til en fin entré med åpning mot stua, dør inn til badet og trapp opp til hemsen. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights. Trapp til hems.

  Stue/kjøkken
  Stua og kjøkkenet er et åpent allrom, hvor alle kan samles til måltider og sofahygge. I én del av stua er åpen himling og store vindusflater som gir gode lysforhold og en herlig romfølelse. Fra denne delen av rommet er det også utgang til stor, kvadratisk markterrasse – perfekt for grilling og avslapping i solveggen.

  Videre leveres hytta nøkkelferdig med moderne peisovn fra Nordpeis i stua, type Duo 5 DV, plassert slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen.

  Nøkkelferdig leveres det kjøkkeninnredning med alle hvitevarer integrert, klar til å tas i bruk. Innredningen monteres i L-form langs to vegger, i nær tilknytning til spiseplassen, med gode skapløsninger og fine arbeidsflater. Allrommet har panelkledde vegger og tak, og gulv med 25 mm heltre furu.

  Loftstue/hems
  Hemsen byr på to hemsrom og en stueløsning– et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

  Bad/WC
  Badet ligger i tilknytning til entreen, og leveres nøkkelferdig med delikate fliser på gulv og vegger. Det er selvfølgelig varme i gulvet og downlights i himling. Badet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden.

  Soverom og garderobe
  I første etasje har hytta tre soverom som alle har adkomst fra samme gang. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, og de andre har plass til familiekøyer. To av soverommene har en fin nisje med plass til klesskap eller kommode. Det er ytterligere oppbevaringsplass i kott på hemsen og i utebod ved inngangspartiet.

  Oppvarming
  Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

  Teknisk
  - Skjult elanlegg etter NEK400 normen
  - Utvendig inntaksskap
  - Innvendig sikringsskap
  - Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom
  - 200 liters varmtvannsbereder
  - Avtrekk fra bad, bod/teknisk rom og kjøkkenventilator
  - Downlights i entré/gang, bad og hems
  - Utelamper
  - Utekran
Bestill katalog

Last ned katalogen digitalt eller få tilsendt hjem i posten! 

Logo

Utforsk flere hyttetyper