Logo

Materialbeskrivelse

Alle våre hytter er bygget etter lovpålagt teknisk standard, TEK 17. Dette innebærer at vi planlegger, prosjekterer og utfører våre prosjekter ut fra hensyn til god kvalitet, universell utforming og tekniske krav til sikkerhet, miljø og energi.

Vi benytter kun materialer fra anerkjente leverandører og som tilfredsstiller kravene i byggeforskriftene. Dette gir ethvert prosjekt en kvalitetsgaranti og trygghet.

Innvendig

Delevegger

Alle innervegger er isolert med 7 cm isolasjon. Som kledning leveres det som standard liggende ubehandlet furu skyggepanel(14mm). Ubehandlet liggende tømmerpanel(24 mm) kan fåes i stue og kjøkken, og øvrige steder hvis ønskelig, mot pristillegg.

Himling

Alle himlinger i 1. etasje leveres med 14 mm furu skyggepanel, plastet og isolert i bjelkelag. Etasjeskillet mellom 1. etg og hems leveres med 48x198 og 200 mm isolasjon. Taket i badstuen leveres med granpanel.

Trapp

I byggesettet medfølger trapp med rekkverk, der rekkverket er både langs den ene siden av trinnene og langs åpning på hemsen.

Dører

Alle innvendige dører leveres i ubehandlet heltre furu (med 3 "speil") samt vridere i sort utførelse. Inngangsdører er fullisolert med vindu. Terrassedør fra Lillerønning med brystning tilpasset stuevinduer og lås på innsiden. Isolert boddør leveres med panel og dørvrider lik ytterdør. Hvitmalte ytterdører og boddører leveres som standard.

Bad

Alle bad leveres standard med dobbel veggkledning bestående av rupanel innerst og gips ytterst. Denne løsningen ivaretar gode festemuligheter på alle badets vegger.

Badstue

Badstue er tilvalg mot pristillegg. Leveres med granpanel for kledning av vegger og tak. Trerister legges direkte på betonggulvet. Materialer til sittebenker og lister følger også med.

Gulv

Alle gulv unntatt entré, badstue, bad og utvendig bod leveres med 25 mm furu tilfarergulv, isolert og plastet. Dette leveres foliepakket med riktig tørkeprosent.

Hems

Hems leveres med isolasjon, panel, gulv, skillevegger, trapp og dører. Hemsen har en takhøyde på 1,89 m ved vår standard takgrad og mønehøyde. Èn kottdør er standard med i pakken.


Utvendig

Reisverk

Utvendig og innvendig reisverk leveres ferdig kappet. Takstolene er dimensjonert for tungt tak (torv) og 650 kg snølast pr. kvm.

Pipe

Vi kan levere pipe og ovn som tillegg.

Takrenner

Det leveres sorte takrenner i stål med nødvendige oppheng og nedløp.

Terrasse

Terrassegulvet leveres med 28 x 120 mm trykkimpregnerte gulvbord.
Rekkverk leveres mot pristillegg.

Yttertak

Leveres standard med sort, type skrå, Isola takshingel samt sorte forbordbeslag. Dersom man ønsker torvtak leveres dette med membran mot pristillegg.

Yttervegger

Alle yttervegger leveres med 200 mm Rockwool isolasjon, vindsperre, lufting og panel i hyttas utførelse ferdig kappet.

Utvendig bod

Utvendig isolert bod kan leveres til alle modeller som tillegg. Leveres som standard på enkelte modeller.

Vinduer

Vinduene leveres med isolerglass og en U-verdi på 1,2. Vinduene er vakumimpregnerte. Hvitmalte vinduer leveres som standard.


Diverse

Areal

Det er idag mange forskjellige måter å angi størrelsene på bygg. Derfor innholder våre tegninger alltid mål oppgitt i BYA (bebygd areal), BRA (bruksareal) og T-BRA (total bruksareal).

Speilvending

Alle hyttemodeller kan speilvendes. I tillegg har Familieserien mulighet til å speilvende halve hytta om dette er ønskelig med hensyn til solforhold og adkomst.

Materialbeskrivelse

Beskrivelsen er basert på standard materialleveranse. Enkelte av materialbeskrivelsene inngår ikke i samtlige modeller.