Logo

Tilpasninger

Trend eller tradisjon? Ønsker du store panoramavinduer og stående slettpanel, eller smårutete vinduer og villmarkspanel? Kanskje en kombinasjon? Våre hytter kommer i utførelsen Trend som standard, men med tilvalg på utvendig kledning og vinduer kan uttrykket raskt endres til Tradisjon.

Farger

Mange ønsker å sette sitt eget preg gjennom farger på sin familiehytte. Som standard leveres ubehandlede overflater innvendig, men vi kan levere fabrikkbehandlet veggpanel og gulv til alle rom i en av våre fargevalører mot et tillegg i pris. Se alternativene i våre visningshytter på Hellerudsletta. 

Årets nyhet 2022 : Dempet sort pakke med mørk farge på vinduer, dører og diverse innvendige detaljer - se tilvalgskatalog.

Kjøkken

Ved nøkkelferdig hytte følger komplett kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra IKEA med i leveransen. Standard løsning for kjøkken er tegnet inn på hver hyttemodell. Spør oss om tilvalg.

Bad

Ved nøkkelferdig leveranse leveres bad (flis på vegg) og entré , og i enkelte modeller wc/teknisk, flislagt på gulv med varmekabler. Vi har et standard utvalg av fliser, eller oppgraderingsmuligheter. Se alternativene i våre visningshytter på Hellerudsletta og i tilvalgskatalog.