Enklere hytteliv med MER-hytta

Å realisere hyttedrømmen har aldri vært enklere med lanseringen av MER modellen fra Familiehytta. Hytta er designet med fokus på praktisk romutnyttelse, lav innstegspris og økonomisk i drift.


MER - modellen 

Motivasjonen bak MER- modellen var å gjøre hyttedrømmen tilgjengelig for flere, ved å tilby en mindre og rimeligere modell. Hytta har lav innstegspris og har lite fotavtrykk i naturen. 

"Hytta er lett å plassere på tomt og kan passe små eller utfordrende tomter" sier vår tekniske tenger Kristoffer.

Dette gjør det lettere for hytteeier å finne den perfekte tomten samt fra et miljøperspektiv etterlater seg et mindre fotavtrykk,


"Mer hytta gir deg mest hytte for pengene"

Kompakt design og gjennomført planløsning 

MER hytta har et totalareal på 40 m, og til tross for sin kompakte størrelse, inneholder den alt man trenger for et komfortabelt hytteliv. Den gjennomtenke planløsningen inkluderer stue, kjøkken med spiseplass, bad og ett soverom, bod og en valgfri hems/loft. 

Økonomisk 

En annen god egenskap er hyttas gode økonomiske drift. Med lavere oppvarmingskostnader, strømforbruk og vedlikeholdsutgifter gir deg muligheten til å nyte hyttelivet uten å bekymre deg for overdrevent forbruk og kostnader. "MER" hytta gir deg den perfekte balansen mellom komfort og økonomi. "MER" modellen for ett enklere hytteliv!

Les mer om MER modellen her