Hedmarksvidda hyttegrend

Dypt inne i Hedmarksskogen, på naturskjønne Budor, finner du Hedmarksvidda hyttegrend. Her bygger vi hyttene i pakt med naturen.

I Hedmarksvidda hyttegrend kommer du langt vekk fra byens jag. De som eier hyttene i her vil få naturen tett på og vil kunne glede seg over opplevelsene naturen kan gi. Velkommen inn i til skog og vidde.

Budor skianlegg

Budor skianlegg er et flott skianlegg for hele familien. Området er oversiktlig og spesielt tilrettelagt for barn og ungdom. Skianlegget ligger 300 meter fra Budor Gjestegård og er et paradis for slalåm, snowboard og kjelkeaking.


Langrenn - mil etter mil

Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper inkludert Løiten Almenning og Vang Almenning. I skitrekket på Budor er det mulighet for utleie av langrennsutstyr. Med velpreparerte løyper er det noe for hver smak. Løypene blir hyppig brukt av alt fra familier til toppidrettsutøvere.

Sommer på Budor

Det er mange muligheter for å nyte naturen også om sommeren på Budor. Her finner du fine stier og veier som du kan gå og sykle. Eller ta deg en dukkert i et av vannene i området.