Hvilken leveranse skal jeg velge?

Når du planlegger å bygge en ny hytte, er valg av leveransetype noe som må vurderes. Vi tilbyr tre forskjellige leveranser: Byggesett, Elektroklar og Nøkkelferdig hytte.

Byggesett er levering av utvendig og innvendig materialpakke(kun trevirke) Materialene blir levert i et precut, som betyr at delene er ferdigkuttet, godt merket og pakket i logisk rekkefølge med monteringstegninger. Du må selv stå for byggingen (selvbygger) eller leie inn noen. Det kan selvfølgelig være kostnadsbesparende ved å gjøre mye arbeidet selv, eller sammen med familie/venner i ren dugnadsånd. 

Mer fleksibel på sted: Byggesett kan også leveres nord for Trøndelag. På våre nøkkelferdige og elektroklare leveranser leverer vi kun til Trøndelag og sydover. Har du planlagt en hytte på en tomt som er avsidesliggende, kan vi frakte materialene til nærmeste avlossingsplass.

Hvem passer det for? Byggesett passer for deg som er hobbysnekker eller som ønsker å bruke lokale snekkere til jobben. Du bør sette av godt med tid og ha ferdigheter til å ta på deg hele byggeprosessen som prosjektleder. Dette alternativet gir deg full kontroll over prosjektet og stor fleksibilitet til å tilpasse hytta etter egne ønsker. 

Kom raskt i gang!

Byggesett leveres innen 10 uker fra bestilling. Det er derfor mulig å komme i gang relativt raskt hvis du har en snekker eller to klar. 

Elektroklar levering eller "halvferdig hytte" innebærer at hytta blir ferdigstilt utvendig av vårt snekkerteam, mens det innvendige arbeidet er delvis er gjort. Hytta vil bli isolert og plastet, gulvet på hemsen er lagt og reisverk for innvendige vegger er satt opp. Hytta er tett og klar for videre arbeid: skjult anlegg for rørlegger og elektriker. 

Fordeler:

 • Raskere fremdrift: Kortere leveringsplan enn nøkkelferdig hytte
 • Delvis ferdigstilt: Du slipper å gjøre alt arbeidet selv
 • Fleksibilitet: Du har mulighet til å velge egne løsninger: alt fra valg av av kjøkkenleverandør til type fliser, peis og overflatebehandling. 

Arbeid som gjenstår: 

 • Montering av innvendige paneler og gulv 
 • Rørlegger- og elektrikerarbeid.
 • Montering av kjøkken og bad.
 • Flislegging.
 • Montering av peis og pipe. 

Hvem passer dette for? Elektroklar leveranse passer for deg som har kapasitet og tid til å gjøre en del av arbeidet selv, spesielt innvendig. Det kan også være gunstig for håndverkere som rørleggere eller elektrikere, eller for de som ønsker å ha frihet til tilpasse hytta med egne valg. (som er utenfor vårt sortiment) 

Nøkkelferdig hytte er det mest populære og behagelige valget hos oss! Vi koordinerer hele byggeprosessen fra A-Å og gir en garanti for kvalitet og ferdigstilling av hytte uten bekymringer. Du får overlevert en hytte som er fiks ferdig og klar til bruk. 


Fordeler: 

 • Minimalt arbeid for deg: Alt arbeid utføres av profesjonelle; alt fra snekkerarbeid til elektriker/rørleggerarbeid.
 • Klar til bruk: Hytta leveres komplett med bad, kjøkken, hvitevarer, fliser, peis og pipe. 
 • Inkludert byggesøknad: Vi håndterer og koordinerer byggesøknaden til kommunen, ansvarsretter, ferdigattest og annen nødvendig dokumentasjon.

Valget av leveranse avhenger av dine personlige preferanser, tid og ferdigheter. Byggesett gir deg maksimal fleksibilitet og mulighet til å spare penger ved å gjøre arbeidet selv. Elektroklar gir en god balanse mellom ferdigstilt utvendig arbeid og mulighet til å gjøre innvendig arbeid selv. Nøkkelferdig er det mest komfortable valget, hvor du får en komplett og innflyttingsklar hytte. Uansett hvilket alternativ du velger, er vi her for å hjelpe deg gjennom prosessen! 

"Med oss får du erfaringen, profesjonaliteten og servicen som skal til for å gi deg en trygg og god prosess fra start til mål"

Ferdig hytte

 • tips og triks