På hytta til Synne og familien.

Synne og familien lever travle bydager på Berg i Oslo, mens på fritiden så nyter de familiehytta si i naturskjønne omgivelser.

Ønsket om snørike hyttehelger, vinteraktiviteter og brettspill med fyr i peisen satte startskuddet for fjellhytte i naturskjønne Trysil.

Vi har brukt hytta fire helger nå, og er svært fornøyde. Med noen få tilpasninger var Hafjell perfekt for vårt behov, og ikke minst i terrenget den skulle bygges på.

Hyttehelg; langrenn, slalåm, god mat og familieunderholdning står for tur. Venner og bekjente ønskes som vanlig varmt velkommen for overnatting og besøk hos familien Gillebo. -Vi er svært sosiale og ønsket derfor hytte med mange soverom og åpne planløsninger, forteller Synne. Vi er ekstra fornøyde med at vi valgte å bygge hems også over stuedelen, noe som ga oss totalt seks soverom. Trippelvinduene på hemsrommet gir rikelig med lysinnfall til oppstuen og er dessuten et nydelig sted å våkne.

Synne går under instagramnavnet @hyttapasolsiden hvor hun til stadighet publiserer inspirerende bilder i og utenfor hytta. Under kan du se et utvalg bilder av hytta til familien i Trysil.


Lett å trives

Sjenerøse vindusflater slipper naturen og lyset inn til store, men likefullt lune oppholdsrom. Den stilfulle trappen fører videre opp til den romslige oppstuen.

Trippelvinduer på hemsrommet

Å våkne til et panorama av snødekte fjell gjør enhver morgenstund unik og særegen. Trippelvinduer kan fås som tilvalg.

  • på hytta til