Familiehytta med i TV-program

Familiehytta er stolt sponsor av hyttene som er med i TV2 programmet Fjellhytta, der 4 deltagerpar skal konkurrere om å vinne sin egen hytte til odel og eie på Turufjell i Flå.

TV2 viderefører suksessen "sommerhytta" til "Fjellhytta" Programmet kommer på TV til høsten og fokuserer på nordmenns kjærlighet til fjell og natur. Det er MER - modellen som er med i programmet; en liten og kompakt modell med praktisk romutnyttelse. Premien for hytte og tomt på Turufjell har en totalverdi på tre millioner kroner. 


Mer-modellen 

Daglig leder i Familiehytta  Marianne Bjørkamo, gleder seg til å se hva "fjellhytta" deltagerne får til av kreative løsninger og innredning.

Motivasjonen bak MER- modellen var å gjøre hyttedrømmen tilgjengelig for flere, ved å tilby en mindre og rimeligere modell. Nøkkelferdig MER hytte har lav innstegspris og har lite fotavtrykk i naturen. Modellen har flere tilvalgsmuligheter som gjør at du får den hytta som passer for deg. 

"Hytta er lett å plassere på tomt og kan passe små eller utfordrende tomter" sier vår tekniske tenger Kristoffer.

Den er billigere i drift med tanke på oppvarming, strøm og vedlikehold. Mer hytte for pengene! 


Mer - hytta er 40 m2 og inneholder alt man trenger og har en gjennomtenkt planløsning: Stue, kjøkken med spiseplass, bad, 1 soverom, bod og hems(valgfritt) Dette er hytta for de som ønsker seg ett enklere hytteliv med mindre og passe på. Les mer om modellen  her 

Fra «Sommerhytta» til «Fjellhytta» 

Fjellhytta er en utvidelse av seersuksessen Sommerhytta som har gått på TV 2 i flere sesonger!


Turufjell er en destinasjon for fjell- og naturopplevelser i Flå i Hallingdal, under to timer fra Oslo.

Området ligger vestvendt på solsiden i Flå, slik at du kan nyte fantastisk utsikt og solskinn - enten du sitter i hytteveggen, eller er ute i skiløypa. Her er det akkurat passe avstand mellom hyttene. Det er kort vei til naboen, men nok luft til at du kan trekke deg tilbake, om du vil.  
Les mer her  

Ser du etter tomt? Vi kan hjelpe deg: Faun Tomter

  • Tips og triks