familiehytta

Nasjonalparken, Hardangervidda

Nå kan du sikre deg nøkkelferdig hytte* blant de majestetiske fjellene på Hardangervidda. Det mye omtalte hyttefeltet, Nasjonalparken - er et naturskjønt område med umiddelbar tilgang til all verdens aktiviteter og opplevelser i naturen.
Feltet er pr. i dag utsolgt!

I hjertet av Norge

Hardangervidda er Nord-Europas største fjellplatå og byr på spennende aktiviteter og store naturopplevelser året rundt. Her ligger naturperlene på rekke og rad: store vidder, høye fjell, dype daler og mektige fosser. Turforholdene er fantastiske for alle, enten du er en erfaren turgåer eller nybegynner.

Nyt naturen

Rett utenfor hyttedøra venter et eldorado med friluftsaktivitet hele året. I sommerhalvåret kan området by på turer, fiske, bading, bærplukking og golf. Om vinteren finner du milevis med skiløyper i alle retninger, så og si rett utenfor hytteveggen. Foretrekker du alpin, er nærmeste alpinanlegg kun fem minutter unna.

Her er mulighetene for korte og lange turer nesten ubegrenset, både til fots og på ski. Kanskje får dere til og med øye på viltreinsstammen som ferdes på Hardangervidda. Sent på sommeren og høsten kan bærspannet medbringes, for her er det rikelig med bær. Området er også kjent for sine gode jakt- og fiskemuligheter med elver, vann og innsjøer rike på fisk. Om vinteren er Hardangervidda et eldorado for skientusiaster. Her går det preparerte skiløyper i alle retninger, så langt øyet kan se. Kun fem minutters kjøretur unna ligger også et alpinanlegg.


Velg mellom to hyttemodeller

Furutangen

Praktisk, romslig og tilrettelagt for flere generasjoner. Hytta har en funksjonell planløsning og et luftig hemsareal med god takhøyde. Her finnes det rikelig med tumleplass for både store og små.

Les mer om hytta her

Osensjøen

Tenk deg at du åpner de store vinduene ut mot fjellheimen; når den friske luften slår helt inn i sofakroken og videre inn i den åpne entréen - da vet du at du befinner deg i Familiehyttas storselger, Osensjøen. Panoramautbygget i front inviterer naturen inn og gjør hytta til en behagelig sted å være.

Les mer om hytta her

*Nøkkelferdig løsning fra Familiehytta innebærer totalentreprise over mur med elektro og vvs som sideentreprise.

Vil du vite mer?
Kontakt gjerne:

Gro Anita Sagen
gsa@familiehytta.no
mob. 909 14 074