familiehytta

Velkommen til årets siste hytte- og tomtedag på Norsk Hyttesenter!

Lørdag 12 november arrangeres årets siste messe på Hellerudsletta, med fokus på strømsparetiltak på hytta og tomtemuligheter. Vi vil også feire lanseringen av vår nye hyttemodell Mer. Besøk oss på våre visningshytter for både veiledning, tips og råd til hvordan du skaffer deg hyttedrømmen.

Ønsker du deg Mer hytte for pengene ? 

Denne dagen feirer vi lanseringen av vår hyttemodell Mer, kom innom oss for å vite mer om denne arealeffektive hytta på 41 kvm med flere muligheter. Hytta har en lun, koselig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terreng. Videre har hytta soverom, bad og entré med tilliggende bod. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagt og innredet bad, samt gulvvarme i entré og bad. Takluke med nedfellbar trapp kan byttes ut med vanlig loftstrapp. Om man vil ha mer plass er det mulig å innrede loftet ! 

Vi starter feiringen kl 11 , med pølser, kake, brus og kaffe! 


Strømsparetiltak

Det skrives mye om økte strømpriser og noen vurderer nedstenging av hytta i vinter. Vi anbefaler tre konkrete strømsparetiltak. En luft-luft varmepumpe er en veldig god løsning, mens et system for smart strømstyring også kan bidra mye. Men en stor andel av strømforbruket kan dekkes ved innkjøp av solcellepaneler. Solcelle-leverandøren Miljøtak er tilstede sammen med oss lørdag 12. november for en prat om hvordan du kan spare strøm. Miljøtak har også montert solceller på en av våre Leve Hytter, slik at du får sett hvordan dette ser ut i praksis.

Finn tomten til din nye hytte

Familiehytta er en del av Faun Gruppen, som er Norges ledende hytteprodusent. Nå har vi akkurat lansert en ny tomteportal, som viser alle samarbeidene vi har på ulike tomteområder i Norge. Enten du drømmer om hytte ved sjøen eller på fjellet, har vi noe for enhver smak. Vi er til stede gjennom dagen for å kunne gi deg tips og råd om ulike destinasjoner, slik at du lettere vil kunne finne frem til det området som passer deg og ditt behov.
Les mer på vår tomteportal

Vi sees på Hellerudsletta lørdag 12. november

Link til veibeskrivelse her